Eerste trailer A Cure for Wellness van Gore Verbinski

20th Century Fox heeft de eerste trailer vrijgegeven voor A Cure for Wellness, de nieuwe film van regisseur Gore Verbinski (The Ring en Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl). Deze kun je hieronder bekijken. In de horrorthriller ontmoeten we een werknemer die naar een wellness spa in de Zwitserse Alpen afreist. Hij moet daar zijn baas redden uit een benaderde situatie. De spa blijkt echter geen spa te zijn zoals je zou verwachten. Het is een faciliteit die behoorlijk duistere doelen na lijkt te streven.

A Cure for Wellness

A Cure for Wellness

Van Gore Verbinski (de visionaire regisseur van The Ring) komt de nieuwe psychologische thriller A Cure for Wellness. Een ambitieuze jonge werknemer krijgt de opdracht zijn directeur van het bedrijf waar hij werkt op te halen uit een idyllisch maar mysterieus kuuroord. Het oord ligt op een afgelegen locatie in de Zwitserse Alpen. Hij vermoedt al snel dat de wonderbaarlijke behandelingen van de spa niet zijn wat ze lijken. Wanneer hij angstaanjagende geheimen begint te ontdekken, wordt zijn geestelijke gezondheid op de proef gesteld. Hij wordt zelf gediagnosticeerd met dezelfde merkwaardige ziekte die alle gasten in het kuuroord laat verlangen naar genezing.

De hoofdrollen in de film zijn voor Dane DeHaan, Mia Goth, Jason Isaacs, Ivo Nandi, Adrian Schiller, Celia Imrie, Harry Groener als Mr. Pembroke, Tomas Norström, Ashok Mandanna, David Bishins, Lisa Banes, Carl Lumbly, Tom Flynn, Craig Wroe.

Gore Verbinski regisseert de film op basis van een scenario door hemzelf en Justin Haythe.

A Cure for Wellness draait vanaf 16 februari in de bioscopen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter