Eerste trailer Doris met Tjitske Reidinga

Entertainment One Benelux heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Doris, een aankomende film met een hoofdrol voor Tjitske Reidinga (De verbouwing). Bekijk hieronder een trailer.

Doris met Tjitske ReidingaDoris is een vrouw welke op haar vijfenveertigste op een dood punt  lijkt te zijn aanbeland, maar na de nodige tegenslag, hierin gesteund door haar goede vriend Tim, haar zelfvertrouwen, zelfstandigheid en geloof in de liefde terugvindt.

De film staat onder de creatieve leiding van Will Koopman (Gooische Vrouwen, Terug naar de Kust en Divorce). Het scenario is afkomstig van Roos Ouwehand en de regie ligt bij Albert Jan van Rees (Toren C en Klem). Hoofdrolspeelster Reidinga heeft overigens al vaker met Will Koopman samengewerkt. Zo had ze een rol in het door hem geregisseerde De verbouwing.

Naast Reidinga zijn er in de film rollen voor Monique van de VenGuy ClemensRoos Ouwehand, Gijs Scholten van AschatHendrikje Nieuwerf, Bracha van Doesburgh en Tarik Moree.

Doris is een samenwerking tussen RTL, Talpa Fictie en filmdistributeur Entertainment One Benelux en zal vanaf 11 oktober 2018 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.