Eerste trailer voor serie Emerald City

NBC heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de serie Emerald City, een nieuwe interpretatie van The Wizard of Oz. Deze kun je hieronder bekijken.

Emerald City serie

Dorothy is rond de twintig jaar oud en probeert uit te vinden wat de werkelijke identiteit van haar biologische moeder is. Daarom breekt ze in bij een sinistere faciliteit om antwoorden te vinden. Per ongeluk laat ze de veiligheidsalarmen afgaan en steelt ze een K9 politiehond. Samen vluchten ze naar buiten, maar komen ze terecht in een tornado. Die brengt Dorothy naar een mythologisch land van vechtende koninkrijken, dodelijke krijgers, duistere magie en een bloederige strijd om heerschappij, waarin boze heksen nooit lang dood blijven.

De hoofdrollen worden gespeeld door Adria Arjona, Oliver Jackson-Cohen, Florence Kasumba, Ana Ularu, Gerran Howell, Mido Hamada, Vincent D’Onofrio en Jordan Loughran.

De serie werd bedacht in opdracht voor NBC Universal door Matthew Arnold en Josh Friedman, en gebaseerd op het boek Oz, geschreven door L. Frank Baum, dat plaatsvindt in het fictieve Land van Oz. Oz en Emerald City zijn één van ‘s werelds beroemdste fantasiewerelden gecreëerd door schrijver Baum. Hij schreef de uit veertien delen bestaande boekenreeks over Dorothy, de Wizard en vele andere. De serie werd geregisseerd door Tarsem Singh. De productie is in handen van Shaun Cassidy en David Schulner.

De serie Emerald City gaat op 6 januari 2017 in première op NBC.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter