Eerste trailer en poster voor Marvel’s Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Marvel Studios heeft de eerste trailer en poster vrijgegeven voor Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, waarin we eerste blik krijgen op hoofdrolspeler Simu Liu (Kim’s Convenience). Bekijk de trailer hieronder. De cast bestaat uit namen als Tony Leung als The Mandarin en Awkwafina.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings trailer

Shang-Chi wordt de eerste Marvel-held van Aziatische afkomst. Shang-Chi is iemand die jarenlang onder zijn vader trainde om een moordenaar te worden. Maar hij besloot voor een heel ander leven te kiezen en probeerde een normaal leven voor zichzelf op te bouwen in de Verenigde Staten. Tot hij helemaal teruggezogen wordt in het wereldje.

De hoofdrollen worden gespeeld door Simu Liu als Shang-Chi, Tony Leung als Wenwu, Awkwafina als Shang-Chi’s vriend Katy en Michelle Yeoh als Jiang Nan. Daarnaast zijn er rollen voor Fala Chen, Meng’er Zhang, Florian Munteanu en Ronny Chieng.

Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings is geregisseerd door Destin Daniel Cretton (Short Term 12) en geproduceerd door Kevin Feige en Jonathan Schwartz, met Louis D’Esposito, Victoria Alonso en Charles Newirth als uitvoerende producenten. David Callaham & Destin Daniel Cretton & Andrew Lanham schreven het scenario voor de film.

Shang-Chi, ook bekend als The Master of Kung Fu, werd voor het eerst geïntroduceerd in Special Marvel Edition # 15 in 1973, nadat ze er niet in waren geslaagd om de rechten te verkrijgen van de toen populaire tv-serie Kung Fu. Hij is een meester in vechten en krijgt uiteindelijk de mogelijkheid om een ​​oneindige hoeveelheid replica’s van zichzelf te maken. Nadat Special Marvel Edition zijn naam veranderde in The Hands of Shang-Chi: Master of Kung Fu, verscheen het personage ook in Marvel Team-Up en Marvel Two-in-One. Hij is ook lid geweest van The Avengers en Heroes for Hire, de laatste samen met mede-kungfu-meesters Daughters of the Dragon.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings draait vanaf 3 september 2021 in de bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter