Eerste trailer en posters voor Gossip Girl reboot

HBO Max heeft de eerste trailer en posters vrijgegeven voor de Gossip Girl reboot. Deze kun je hieronder bekijken. De serie moet op 8 juli terugkeren. Gebaseerd op de gelijknamige The CW serie onderzoekt de reboot hoeveel sociale media – en New York zelf – in de tussenliggende jaren is veranderd.

Gossip Girl reboot Gossip Girl reboot Gossip Girl reboot Gossip Girl reboot

Gossip Girl Reboot

Whitney Peak speelt de rol van Zoya Lott, die wordt vergeleken met Penn Badgley’s Dan Humphrey als de herkenbare gids door de glamoureuze wereld van de studenten van Constance Billard en St. Jude. Jordan Alexander speelt de tiener-influencer Julien Calloway, die de beste vriendin is van Audrey Hope, een rol die gespeelt wordt door Emily Alyn Lind. Audrey is een chique student aan Constance wiens moeder een ontwerper is en een langdurige relatie heeft met Evan Mock‘s Aki Menzies.

Daarnaast spelen Thomas Doherty en Eli Brown de respectievelijke rollen van Max Wolfe en Obie Bergman IV. Naast hen zijn er rollen voor Zión Moreno, Savannah Smith en Tavi Gevinson.

De vervolgreeks is gebaseerd op het boek van Cecily von Ziegesar en bevat 10 afleveringen. Het speelt zich acht jaar later af nadat Dan Humphrey de titelwebsite heeft gesloten. De reboot van Gossip Girl zal een nieuwe generatie New Yorkse privéschooltieners laten kennismaken met de sociale bewaking van Gossip Girl.

Net als de originele serie, is de nieuwe versie van Gossip Girl ook geschreven door Joshua Safran, waarbij Kristen Bell terugkeert om de voice-over voor de serie te leveren en haar rol als de stem van Gossip Girl opnieuw op te nemen. De reboot wordt geproduceerd door Safran met Josh Schwartz en Stephanie Savage van Fake Empire, die beiden de originele serie hebben gemaakt en geleid, samen met Leslie Morgenstein en Gina Girolamo van Alloy Entertainment. Lis Rowinski van Fake Empire zal co-executive produceren met Fake Empire en Alloy Entertainment produceren in samenwerking met Warner Bros. Television en CBS Television.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter