Eerste trailer Get Shorty serie met Ray Romano & Chris O’Dowd

EPIX en MGM Television hebben de eerste trailer voor de Get Shorty serie vrijgegeven. Bekijk deze hieronder. In de hoofdrollen zien we Ray Romano en Chris O’Dowd. O’Dowd speelt Miles Daly; een bottenbreker die het vuile werk opknapt voor een criminele organisatie in Nevada, maar dan naar Hollywood vertrekt om aan de bak te komen als filmproducent. Romano is te zien als Rick, een uitgebluste producent van slechte B-films, die uiteindelijk met Daly in zee gaat.

Get Shorty gaat op 13 augustus in première op EPIX.

Get Shorty serie

Miles Daly werkt als zware jongen voor een moordlustige criminele bende in Nevada. Hij is echter van plan een carrièreswitch te maken door filmproducer te worden. Hiermee hoopt hij via Hollywood geld te kunnen witwassen. Hij raakt echter verzeild in een scenario dat zelfs zijn talent te boven lijkt te gaan. Ondertussen moet hij ook nog zien om te gaan met problemen in de familiaire sfeer.

Get Shorty is gebaseerd op het gelijknamige boek van Elmore Leonard uit 1990. Get Shorty werd in de jaren 90 al eens door Barry Sonnenfeld bewerkt tot speelfilm, destijds met John Travolta, Gene Hackman, Rene Russo en Danny DeVito in de hoofdrollen.

Get Shorty is vanaf 13 augustus te zien op EPIX.