Eerste trailer Good Trouble seizoen 2

Freeform heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Good Trouble seizoen 2, de spin-off van de dramaserie The Fosters. De trailer kun je hieronder bekijken. De serie volgt Callie (Maia Mitchell) en Mariana (Cierra Ramirez) tijdens de volgende fase van hun leven in Los Angeles. Seizoen 2 is vanaf 18 juni 2019 te zien.

Good Trouble

Good Trouble seizoen 2

Good Trouble is een spin-off van de serie The Fosters. Als Callie en Marianna naar Lost Angeles vertrekken om daar hun volwassen leven te beginnen, zijn hun wegen gescheiden maar toch verweven. Hun reis om de wereld te veranderen gaat gepaard met meer Good Trouble dan ze aankunnen.

Naast Mitchell en Ramirez zijn er rollen voor Zuri Adele, Sherry ColaTommy MartinezRoger Bart, Emma HuntonKen KirbyMolly McCookJosh PenceDhruv Uday SinghDustin IngramMax CutlerMichael GalanteAnastasia LeddickHeather Mazur en Kara Wang.

Jon M. Chu (Crazy Rich Asians) heeft de pilot geregisseerd en is daarnaast uitvoerend producent. Joanna Johnson, Peter Paige en Bradley Bredeweg fungeren als makers en showrunners, terwijl Gregory Gugliotta, Christine Sacani, Mitchell, Ramirez, Jennifer Lopez, Elaine Goldsmith-Thomas en Benny Medina als uitvoerende producers dienen. De serie wordt geproduceerd door Nuyorican Productions, Inc. in samenwerking met Freeform.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter