Eerste trailer Holmes & Watson met Will Ferrell & John C. Reilly

Sony Pictures heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Holmes & Watson, het aankomende komedie-mysterie met Will Ferrell en John C. Reilly. Deze kun je hieronder bekijken.

Holmes & Watson

Will Ferrell en John C. Reilly zijn terug met Holmes and Watson, maar deze keer hebben ze regisseur Adam McKay niet bij zich, zoals bij Step Brothers en Talladega Nights. In plaats daarvan werken ze samen met Etan Cohen, wie eerder de scenario’s schreef voor Idiocracy, Tropic Thunder en Get Hard.

De briljante detective Sherlock Holmes herenigt zich met zijn goede vriend, de dokter John Watson. Ze krijgen de eer om de Britse koningin te ontmoeten, maar komen in moeilijke en gênante situaties terecht. Als blijkt dat over enkele dagen een aanslag gepleegd zal worden op diezelfde koningin, moet het olijke duo haar beschermen tegen ene James Moriarty.

Naast Ferrell en Reilly zijn er in Holmes & Watson ook rollen voor Laurie Lapkus, Rob Brydon, Kelly Macdonald, Rebecca Hall, Ralph Fiennes en Hugh LaurieHolmes and Watson draait vanaf 10 januari 2019 in de Nederlandse bioscoop.