Eerste trailer I Feel Pretty met Amy Schumer

Entertainment One heeft een eerste trailer vrijgegeven voor I Feel Pretty, de nieuwe komedie met Amy Schumer en Michelle Williams. Deze kun je hieronder bekijken. In de film wordt Schumer opeens extreem zelfverzekerd over haar uiterlijk en daardoor haar leven om haar looks laat draaien.

Wanneer Renee (Amy Schumer) tijdens het sporten met een harde klap van haar fiets valt, verandert haar zelfbeeld drastisch. In plaats van een doorsnee onopvallende vrouw die worstelt met haar onzekerheid, ziet ze zichzelf als één van de meest prachtige en zelfverzekerde personen ter wereld. Met deze nieuwe versie van zichzelf is ze vastbesloten om alles uit het leven halen zonder dat haar nog iets in de weg staat. Maar wat gebeurt er wanneer ze er achter komt dat haar uiterlijk nooit veranderd is?

Andere rollen zijn er voor Emily Ratajkowski, Rory Scovel, Aidy Bryant, Busy Philipps, Tom Hopper, Naomi Campbell en Lauren HuttonI Feel Pretty wordt geregisseerd door Abby Kohn & Marc Silverstein. Ze schreven tevens het scenario. De film draait vanaf 3 mei 2018 in de Nederlandse bioscoop.