Eerste trailer I, Frankenstein

Lionsgate heeft de trailer voor I, Frankenstein onthuld. Deze kun je hieronder bekijken. De film laat een moderne versie zien van de Frankenstein mythe. Het Frankenstein monster moedigt andere bekende filmmonsters aan zich agressief te gedragen.

I, Frankenstein

Van de makers van de saga Underworld, komt nu de nieuwste fantasy actiefilm, I Frankenstein. Geschreven en geregisseerd door Stuart Beattie en met screenplay van Kevin Grevioux en Stuart Beattie. De film is gebaseerd op de populaire Darkstorm Studios comic geschreven door Kevin Grevioux.

Adam is twee eeuwen geleden tot leven gewekt door Dr. Frankenstein. Sinds die tijd heeft hij zich maar met één ding bezig gehouden: zoveel mogelijk demonen terugsturen naar de hel. Ondertussen wordt hij argwanend in de gaten gehouden door waterspuwers die strijden in dienst van de hemel. Wanneer onderzoekster Terra steeds dichter bij de ontdekking van het geheim van Adams onsterfelijkheid komt, escaleert de oorlog tussen hemel en hel volledig met Adam er tussenin.

In de hoofdrol zien we Aaron Eckhart. Daarnaast zijn er rollen voor Bill Nighy, Yvonne Strahovski, Miranda Otto, Jai Courtney, Socratis Otto, Mahesh Jadu, Caitlin Stasey en Aden Young.

Vanaf januari 2014 draait I, Frankenstein in de bioscoop.