Eerste trailer voor horrorfilm Krampus

Bekijk hieronder een nieuwe poster en trailer van de kerst horrorfilm Krampus. Omdat feestdagen ellende en familieruzies betekent, keert de jonge Max zijn rug jegens Kerstmis toe. Wat hij hier echter mee over zich heen brengt is de woede van Krampus, een demonische, kwaadaardige entiteit die ongelovigen afstraft. Max’ labiele familie wordt belegerd door geliefde iconen van feestdagen, die een monsterlijke vorm hebben aangenomen.

Krampus

Krampus

De familie van Max (Emjay Anthony) krijgt flinke ruzie tijdens de feestdagen. Max is zwaar teleurgesteld en raakt het kerstgevoel volledig kwijt. Hierdoor trekt hij de aandacht van de kwade demoon Krampus, die iedereen straft die niet in Kerstmis gelooft. De hel breekt los en allerlei bekende Kerstfiguren in het huis komen op monsterlijke wijze tot leven. De familie moet elkaar nu wel helpen en samenwerken om de Kerstdagen te overleven…

De film is geschreven en geregisseerd door Michael Dougherty. Hoofdrollen zijn er voor Emjay AnthonyAdam ScottToni Collette, David Koechner, Allison Tolman, Conchata Ferrell, Stefania Owen en Krista Stadler.

Krampus zal op 10 december in de bioscopen te zien zijn.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter