Eerste trailer Lady Bloodfight

Eerste trailer Lady BloodfightBekijk hieronder de eerste trailer voor Lady Bloodfight, een martial arts film die te beschouwen is als een vrouwelijke versie van Bloodsport met Jean-Claude van Damme.

[youtube _z9TbxogewQ]

Stuntvrouw Amy Johnston speelt de hoofdrol. Johnston was onder andere de stuntdubbel voor Scarlett Johansson in Captain America: The Winter Soldier en deed stunts in onder meer Deadpool en Suicide Squad. Daarnaast zijn er rollen voor Jenny Wu, Kathy Wu, Mayling Ng. De film wordt geregisseerd door Chris Nahon en doet dit op basis van een scenario door martial arts-kenner Bey Logan.

Een blonde vrouw genaamd Jane arriveert in Azië en wordt meteen beroofd en in elkaar geslagen door een stel boeven. Jane vraagt vrouwelijke vechter Shu om haar te trainen om zichzelf te kunnen verdedigen, totdat ze erachter komt waar haar leermeesteres heeft leren vechten: een illegaal martial arts toernooi voor vrouwen met de naam ‘Kumite’. Jane wordt door Shu getraind om aan het toernooi mee te doen. Na maanden training is Jane klaar om het op te nemen tegen de dodelijkste vrouwen ter wereld, inclusief Ling, de leerling van Shu’s vijand Wai, een Shaolin meester.