Eerste trailer The LEGO Ninjago Movie

Deze week gaat Batman’s eigen LEGO-avontuur in premiers. De DC-superheld debuteerde in 2014 in The LEGO Movie en nu is hij te zien in The Lego Batman Movie. Later dit jaar verschijnt er nog een titel in de LEGO film franchise, namelijk The LEGO Ninjago Movie. Warner Bros. Pictures heeft de eerste trailer en poster vrijgegeven. Deze kun je hieronder bekijken.

 

Eerste trailer The LEGO Ninjago Movie

The LEGO Ninjago Movie

In dit grote avontuur van The LEGO Ninjago Movie (De LEGO Ninjago film) komt de jonge Lloyd, alias de Groene Ninja, samen met zijn vrienden in actie in de strijd om New Ninjago City. Lloyd en zijn vrienden zijn geheime krijgers en LEGO® meesterbouwers en onder aanvoering van de wijze en geestige Sensei Wu moeten zij Lord Garmadon verslaan. Deze kwaadaardige krijgsheer is niet alleen de meest verschrikkelijke man ooit, maar ook nog eens Lloyds vader. Tijdens een episch gevecht worden de dappere maar ongedisciplineerde ninja’s gedwongen hun ego’s opzij te zetten en hun krachten te bundelen.

De film is een nieuw animatie-avontuur uit de Warner Bros. Pictures’ LEGO® filmreeks. De regie is in handen van Charlie Bean (TRON: Uprising) op basis van een scenario door Bob Logan, Paul Fisher, William Wheeler, Tom Wheeler, Jared Stern, John Whittington.

De stemmencast bestaat uit Dave Franco, Justin Theroux, Fred Armisen, Abbi Jacobson, Olivia Munn, Kumail Nanjiani, Michael Peña, Zach Woods en Jackie Chan. De Nederlandstalige versie van de film bevat de stemmen van onder andere Levi van Kempen, Cees Geel, Jörgen Raymann, Jill van Dooren en Vinchenzo.

The LEGO Ninjago Movie draait vanaf 27 september in de bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter