Eerste trailer Lucy met Scarlett Johansson

Universal Pictures heeft de eerste officiële trailer vrijgegeven voor Luc Besson‘s Lucy met in de hoofdrol Scarlett Johansson. Deze kun je hieronder bekijken. De actie thriller volgt een vrouw die per ongeluk verwikkeld raakt in duistere zaken. Zij draait echter het spel om en word een genadeloze strijder tegen de mensen die haar gevangen houden.

Lucy met Scarlett Johansson

Wanneer de studente Lucy in het buitenland per ongeluk betrokken raakt bij een gevaarlijke drugsdeal, ontdekt ze dat er geen grenzen zijn aan haar intellectuele ontwikkeling en dat ze in staat is om steeds meer van haar hersencapaciteit te benutten. Ze verwerft daarbij ongelimiteerde krachten die haar veranderen in een genadeloos wapen.

Luc Besson heeft met onder anderen The Fifth Element en La Femme Nikita al behoorlijk wat memorabele vrouwelijke actiehelden gecreëerd. Met Lucy is het de beurt aan Scarlett Johansson.

Naast Johansson zijn er ook rollen voor Morgan Freeman, Amr Waked, Choi Min-sik.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter