Eerste trailer en poster Mortal Kombat film

Warner Bros. heeft de eerste trailer vrijgegeven van de actie-avonturenfilm Mortal Kombat, gebaseerd op de succesvolle videogames! De film zal op 15 april 2021 in bioscopen verschijnen. Bekijk hieronder de Mortal Kombat trailer.

 

Mortal Kombat film trailer

Cole Young verdient zijn geld als MMA-vechter. Hij is zich niet bewust van zijn afkomst en weet dan ook niet waarom Outworld’s keizer Shang Tsung zijn beste vechter Sub-Zero, een Cryomancer uit een andere wereld, achter Cole aan heeft gestuurd. Omdat hij bang is dat zijn familie gevaar loopt, gaat Cole op zoek naar Sonya Blade. Hij wordt hierbij geholpen door Jax, een majoor van de Special Forces die hetzelfde drakenteken op zijn lijf heeft als waar Cole mee geboren is. Zijn zoektocht leidt hem naar Lord Raiden, een Elder God en de beschermer van Earthrealm, wiens tempel een toevluchtsoord is voor ieder die het teken draagt. Hier traint Cole met ervaren strijders Liu Kang, Kung Lao en huurling Kano.  Samen met de sterkste vechters op aarde moet hij het opnemen tegen hun vijanden uit Outworld in een strijd om het universum. Cole zal tot het uiterste gedreven moeten worden om zijn arcana te vinden, de enorme kracht die in zijn ziel verborgen zit. Kan hij daarmee zijn familie redden en Outworld voorgoed tegenhouden?

Omdat de Mortal Kombat-games zeer internationaal georiënteerd zijn, bestaat de cast van de film ook uit een divers internationaal gezelschap met acteurs uit de film-, televisie- en vechtsportwereld. Zo zien we Lewis Tan (Deadpool 2, Netflix-serie Wu Assassins) als Cole Young, Jessica McNamee (The Meg) als Sonya Blade, Josh Lawson (Bombshell) als Kano, Tadanobu Asano (Midway) als Lord Raiden, Mehcad Brooks (Supergirl) als Jackson “Jax” Bridges, Ludi Lin (Aquaman) als Liu Kang, Chin Han (Skyscraper) als Shang Tsung, Joe Taslim (Star Trek Beyond) als Bi-Han en Sub-Zero, en Hiroyuki Sanada (Skyscraper) als Hanzo Hasashi en Scorpion. Ook te zien zijn Max Huang als Kung Lao, Sisi Stringer als Mileena, Matilda Kimber als Emily Young, en Laura Brent als Allison Young.

De film is geregisseerd door Simon McQuoid, die hiermee zijn regiedebuut maakt. The Conjuring en Aquaman-filmmaker James Wan is verantwoordelijk voor de productie. Het scenario is geschreven door Greg Russo.

Er zijn eerder twee Mortal Kombat-films gemaakt. De eerste, eenvoudig getiteld Mortal Kombat, werd geregisseerd door Paul W.S. Anderson en werd uitgebracht in 1995. Twee jaar later verscheen een vervolg, Annihilation. Vervolgens verschenen er twee televisieseries, namelijk de geanimeerde Defenders of the Realm en de live-action variant Konquest.

De Mortal Kombat staat gepland om op 15 april 2021 in de Nederlandse bioscopen te verschijnen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter