Eerste trailer Penguins Of Madagascar

DreamWorks Animation heeft een eerste trailer vrijgegeven van de spin-off Penguins Of Madagascar van regieduo Eric Darnell en Simon J. Smith. Bekijk de trailer hieronder. De hoofdpersonages Skipper (Tom McGrath), Kowalski (Chris Miller), Rico (John DiMaggio) en Private (Christopher Knights) waren eerder te zien in de drie Madagascar-animatiefilms.

Penguins Of Madagascar

Ze zijn schattig. Om te knuffelen. Maar ze zijn vooral super grappig! Je favoriete undercover pinguïns van Madagascar, Skipper, Kowalski, Rico en Junior, zijn terug! Deze keer werken onze vier vrienden samen met een super geheime organisatie, de Noorderwind. Samen hebben ze slechts één missie: de wereld redden van Dave’s vreselijke plannen. Voor de allereerste keer zijn de pinguïns te zien in hun eigen hilarische film voor het hele gezin! Kortom, dit nieuwe avontuur van de makers van Madagascar is ‘’flipping awesome’’ en mag je zeker niet missen!

De stemmencast bestaat uit namen als Benedict Cumberbatch, John Malkovich, Annet Mahendru, Andy Richter, Tom McGrath, Chris Miller, John DiMaggio, Christopher Knights.

De regie is in handen van Eric Darnell en Simon J. Smith. De film wordt geproduceerd door DreamWorks Animation en gedistribueerd door 20th Century Fox. Pinguins of Madagascar is een spin-off van de filmreeks Madagascar.

De 3D-animatiefilm draait vanaf 3 december in de bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter