Eerste trailer Supergirl seizoen 4

Tijdens San Diego Comic-Con panel heeft The CW de eerste trailer vrijgegeven voor Supergirl seizoen 4! Deze kun je hieronder bekijken. Het vierde seizoen zal vanaf 14 oktober te zien zijn op The CW.

In seizoen drie stopte Supergirl Reign en de bedreiging van de andere Worldkillers voor de mensheid en onze planeet. Kara was geschokt om haar moeder Alura levend te vinden en wonend in een geborgen Argo City die de vernietiging van Krypton overleefde. Het opnieuw verbinden met haar verleden zorgde ervoor dat Kara besefte dat haar ware thuis nu hier op aarde is, waar grote veranderingen plaatsvinden voor haar en al haar vrienden in National City.

Supergirl heeft hoofdrollen voor Melissa Benoist als Kara Danvers/Supergirl, Mehcad Brooks als James Olsen, Chyler Leigh als Alex Danvers, Jeremy Jordan als Winslow ‘Winn’ Schott, Katie McGrath als Lena Luthor, Jess Rath als Brainiac 5 en David Harewood als Hank Henshaw/J’onn J’onnz. Een nieuwe toevoeging dit seizoen is Sam Witwer als hero Agent Liberty.

De serie is gebaseerd op de DC-personages gecreëerd door Jerry Siegel en Joe Shuster en wordt uitvoerend geproduceerd door Greg Berlanti, Sarah Schechter, Robert Rovner en Jessica Queller. Supergirl wordt geproduceerd door Berlanti Productions in samenwerking met Warner Bros. Television.