Eerste trailer voor The Other Woman

Twentieth Century Fox heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de komedie The Other Woman van regisseur Nick Cassavetes (My Sister’s Keeper en The Notebook). Deze kun je hieronder bekijken. In de film komt Carly erachter dat haar nieuwe vriend Mark eigenlijk getrouwd is met Kate. Verrassend genoeg klikt het tussen de twee vrouwen. Ze besluiten om wraak te nemen op Mark, maar dan blijkt er nog een derde vrouw in het spel te zijn.

The Other Woman trailer

Wanneer advocate Carly (Cameron Diaz) er per ongeluk achter komt dat haar ogenschijnlijk perfecte vriend Mark (Nikolaj Coster-Waldau) getrouwd is, is ze ontroostbaar. Het duurt echter niet lang voordat Carly en Marks vrouw Kate (Leslie Mann) erachter komen dat hij er ook een derde vrouw (Kate Upton) op na houdt. Al gauw sluiten de drie bedrogen vrouwen een onwaarschijnlijk verbond en smeden ze een plan om de overspelige Mark een lesje te leren. Hoe meer de drie te weten komen over Mark, hoe meer plezier ze zonder hem hebben.

The Other Woman wordt geregisseerd door Nick Cassavetes. Hoofdrollen zijn er voor Cameron Diaz, Nicki Minaj, Leslie Mann, Taylor Kinney, Nikolaj Coster-Waldau en Kate Upton. Het scenario is geschreven door Melissa Stack.

The Other Woman draait vanaf 24 april 2014 in de Nederlandse bioscoop.