Eerste trailer van Hotel Transsylvanië Op Zijn Kop

Sony Pictures Animation heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Hotel Transsylvanië op zijn Kop (originele titel Hotel Transylvania: Transformania), het vierde deel uit de populaire animatiefilmreeks. Bekijk de trailer hieronder. In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Charly Luske, Liza Sips, Paul Groot, Fernando Halman, Ilse Warringa, Tygo Gernandt.

Hotel Transsylvanië Op Zijn Kop

Drac en zijn vrienden zijn terug zoals je ze nog nooit hebt gezien, in Hotel Transsylvanië Op zijn kop. Beleef een nieuw avontuur met al je favoriete monsters, waarin Drac zijn meest angstaanjagende missie ooit moet volbrengen. Als de ‘De Vermonsteringsstraal’ op hol slaat verandert deze mysterieuze uitvinding bedacht door Van Helsing, Drac en zijn monstervrienden in mensen, terwijl Johnny een monster wordt! Ineens heeft Drac geen speciale krachten meer en geniet Johnny met volle teugen van zijn leven als monster. Ze moeten samenwerken en reizen de hele wereld af op zoek naar een middel om iedereen terug te veranderen, voordat ze gek worden van elkaar. Mavis en de vrienden van Drac helpen hun een manier te vinden om te voorkomen dat de transformatie definitief wordt.

De Nederlandse stemmencast van Hotel Transsylvanië op zijn Kop bestaat uit Charly Luske, Liza Sips, Paul Groot, Fernando Halman, Ilse Warringa, Tygo Gernandt. In de originele versie keren Andy Samberg en Selena Gomez beiden terug om hun rollen in de Dracula-familie weer op te pakken. Daarnaast zijn ook Brian Hull, Kathryn Hahn, Keegan-Michael Key, Steve Buscemi en David Spade te horen.

Hotel Transsylvanië op zijn Kop is geschreven door Genndy Tartakovsky (die de eerste drie films heeft geregisseerd) en wordt geregisseerd door Jennifer Kluska en Derek Drymon.

De nieuwe film volgt op Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation uit 2018, de tot op heden financieel succesvolste deel in de reeks.

Het vierde en laatste deel van de Hotel Transsylvanië franchise is binnenkort in de Nederlandse bioscopen te zien, in de originele en Nederlands gesproken versie. De releasedatum is iets naar voren gehaald en deze staat nu gepland voor 4 augustus 2021.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter