Eerste trailer Veronica Mars film

Bekijk hieronder de eerste beelden van de Veronica Mars film, een project dat tot stand kwam aan de hand van Kickstarter. Kristen Bell keert terug voor de titelrol. Ook Jason Dohring zal weer te zien zijn in de rol van Logan Echolls. In de film keert Veronica na tien jaar terug naar Neptune voor een reünie. Hoewel ze Logan al jaren niet meer gezien heeft, helpt ze hem erachter te komen hoe zijn vriendin dood is gegaan. Veronica Mars moet in 2014 uitkomen.

Veronica Mars werd oorspronkelijk in 2004 uitgezonden op de UPN, een voorloper van The CW. Veronica’s eerste zaak was het oplossen van de moord op haar beste vriend. De serie liep drie seizoenen en telde 60 afleveringen voordat deze werd geannuleerd.

Veronica Mars is het vervolg op de gelijknamige serie. Tien jaar nadat Veronica afstudeerde van school keert ze terug voor een reünie. Ze is in die 10 jaar geen enkele keer naar Neptune teruggekeerd en heeft een rechtenopleiding gevolgd in New York. Eenmaal op de reünie treft ze veel oude bekenden waaronder haar ex Logan. Die wordt er echter van beschuldigd de moord te hebben gepleegd op zijn beroemde vriendin. Hij roept haar hulp in en Veronica trekt nog een keer, met de hulp van haar vader en vrienden, de detectiveschoenen aan en gaat op onderzoek uit.

De film is geregisseerd door Rob Thomas op basis van een scenario door Thomas en Diane Ruggiero.

Veronica Mars heeft in de hoofdrollen Kristen Bell, Jason Dohring, Chris Lowell, Ryan Hansen, Krysten Ritter, Percy Daggs III, Tina Majorino, Francis Capra, Ken Marino en Enrico Colantoni.