Bekijk hier de eerste After We Collided trailer

Vandaag krijgen we voor het eerst een volledige trailer te zien van After We Collided, het vervolg op de succesvolle film After uit 2019. Je kunt de After We Collided trailer hieronder bekijken. Vanaf 8 oktober kunnen fans weer genieten van de relatie van Tessa en Hardin.

After We Collided

De film After We Collided is gebaseerd op de nieuwe roman voor volwassenen met dezelfde naam uit 2014 van Anna Todd en is het vervolg op de film After uit 2019. De After-serie schreef Todd grotendeels via haar telefoontje en publiceerde bijna iedere dag een nieuw hoofdstuk via Wattpad, een bekende app voor schrijvers. Inspiratie haalde ze uit de muziek en fans van boyband One Direction.

Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) en Tessa Young (Josephine Langford) verwerken hun break up op hun eigen manier. Terwijl Hardin terugvalt in slechte gewoontes heeft Tessa nieuw zelfvertrouwen gekregen en begint ze aan haar droomstage bij uitgeverij Vance. Hier trekt ze ook de aandacht van haar aantrekkelijke nieuwe collega Trevor (Dylan Sprouse), die helemaal haar type is. Hij is slim, grappig, knap en verantwoordelijk. Maar toch kan Tessa Hardin maar niet uit haar hoofd krijgen. Hij is nu eenmaal de liefde van haar leven.

Zelfs met al hun problemen en misverstanden kan Tessa niet ontkennen dat ze zich tot hem aangetrokken voelt. Ze zou willen dat ze van haar gevoelens weg kon lopen, maar zo makkelijk is dat niet. Ondanks al hun ups en downs zullen Hardin en Tessa vechten om samen te zijn… zelfs als de hele wereld hen tegenwerkt.

De film is geregisseerd door Roger Kumble, op basis van een scenario door Anna Todd en Mario Celaya. Zij baseerde haar script op het boek van Anna Todd.

Andere rollen zijn er voor Dylan Sprouse, Charlie Weber, Louise Lombard, Candice King, Selma Blair.

Ben je na het zien van de After We Collided trailer benieuwd wanneer de film in de bioscoop zal verschijnen? After We Collided draait vanaf 8 oktober in de bioscoop.

VOLG ONS

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste film– en serienieuws? Volg Entertainmenthoek dan op FacebookInstagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

Nieuw series Netflix Instagram