Eerste trailer voor Bad Boys spin-off serie L.A.’s Finest

Sony Pictures Television heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de Bad Boys spin-off serie L.A.’s Finest. Deze kun je hieronder bekijken. De serie heeft in de hoofdrol het vrouwelijke duo Gabrielle Union (Being Mary Jane) en Jessica Alba (Mechanic: Resurrection). De eerste drie afleveringen van de serie staan gepland voor 13 mei, exclusief op Spectrum On Demand.

De vrijgeestige voormalig DEA-agent Burnett begint opnieuw als LAPD-rechercheur. Ze gaat samenwerken met Nancy McKenna, een werkende moeder die er niets aan kan doen maar vol jaloezie naar Syds vrijheid kijkt. De twee hebben totaal andere levensstijlen en een heel andere kijk op het leven, maar ze zitten er bovenop als het op hun werk aankomt. Andere rollen zijn er voor Ernie Hudson, Zack Gilford Duane Martin en Ryan McPartlin.

De spin-off is afkomstig van producenten Jerry Bruckheimer, wie ook de Bad Boys films produceerde, en Doug Belgrad, wie ook aan de franchise heeft gewerkt. Sony Pictures TV Studios is ook bij het project betrokken. De serie zal gaan over Union’s personage Special Agent Sydney “Syd” Burnett. Zij werkte undercover met de Drug Enforcement Administration. Burnett is de zuster van Detective Lieutenant Marcus Burnett (Martin Lawrence). Zij en Marcus’ partner Detective Lieutenant Mike Lowrey (Will Smith) hadden een romantische relatie. De serie wordt geschreven door Brandon Margolis en Brandon Sonnier.

Bad Boys II ging in 2003 in première en was een sequel op de eerste Bad Boys film uit 1995. Wereldwijd wist de film $270 miljoen op te halen. Will Smith en Martin Lawrence zullen terugkeren voor Bad Boys for Life, het langverwachte derde deel van de franchise. Vanaf januari 2020 in de bioscoop.