Eerste trailer voor DC Universe’s Stargirl serie

DC Universe heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de aankomende superheldenreeks Stargirl. Bekijk deze hieronder. Elke aflevering van Stargirl zal in het tweede kwartaal van 2020 verschijnen en wordt de dag na de première op de streamingdienst op The CW uitgezonden.

De serie bevat ook rollen voor Brec Bassinger, Amy Smart (The Butterfly Effect), Trae Romano (Robbie), Anjelika Washington (Shameless, Young Sheldon), Giancarlo Esposito (Breaking Bad, Better Call Saul), Joel McHale (Community), Lou Ferrigno Jr. (SWAT), Brian Stapf, Luke Wilson (Charlie’s Angels), Henry Thomas, Joy Osmanski, Neil Hopkins en Nelson Lee.

Stargirl volgt het verhaal van Courtney Whitmore (Bassinger), een slimme, atletische en vooral vriendelijke meid. Het ogenschijnlijk perfecte leven van deze middelbare schooltiener raakt een grote drempel wanneer haar moeder trouwt en haar nieuwe gezin verhuist van Los Angeles, Californië naar Blue Valley, Nebraska. Courtney probeert zich aan te passen aan een nieuwe school, nieuwe vrienden te maken en met een nieuwe stieffamilie om te gaan en ontdekt dat haar stiefvader een geheim heeft; hij was de sidekick van een superheld. Door de kosmische staf van de lang verloren held te ‘lenen’, wordt Courtney de onwaarschijnlijke inspiratie voor een geheel nieuwe generatie superhelden.

Personage bedenker Geoff Johns zal de serie schrijven en produceren via zijn Mad Ghost Productions-banner naast Greg Berlanti en Berlanti Productions. Stargirl sluit zich aan bij een toenemend aantal nieuwe op DC gebaseerde shows die beschikbaar zullen zijn voor de DC Universe-service, waaronder Titans, de live-tv-series op basis van de tienerhelden; Young Justice: Outsiders, de langverwachte voortzetting van de animatieserie; Harley Quinn, een geheel nieuwe animatieserie met in de hoofdrol de anti-held; Doom Patrol, een spin-off van de Titans-serie met in de hoofdrol de vreemdste groep helden; en Swamp Thing, een geheel nieuwe live-actiereeks gebaseerd op het favoriete personage.