Eerste trailer voor de NBC serie A.D. The Bible Continues

NBC heeft de eerste trailer vrijgegeven voor A.D. The Bible Continues, de nieuwe serie van Mark Burnett en Roma Downey. Bekijk de trailer hieronder.

A.D. start met de kruisiging en wederopstanding van Jezus Christus. Wat daarna volgt is een episch verhaal van A.D. over een paar van de meest intense en tumultueuze decennia uit de geschiedenis. De ingewikkelde geboorte van de vroege Kerk was een tijd vol geloof, vervolging, politieke intriges, brute Romeinse oppressie en de wanhopige weerstand van de Joodse bevolking.

A.D. The Bible Continues

A.D. The Bible Continues, de spectaculaire tv-serie geproduceerd door Roma Downey en Mark Burnett, gaat verder waar The Bible is gestopt. Deze indrukwekkende twaalfdelige reeks vertelt het verhaal uit het nieuwe testament van de bijbel en begint bij de kruisiging en de verrijzenis van Jezus Christus. In deze rumoerige tijden veranderen de heroïsche daden en opofferingen van Jezus’ eerste volgelingen de geschiedenis van de mensheid. Dit tijdloze heldenverhaal is zowel inspirerend als vermaak voor het hele gezin.

De hoofdrollen worden gespeeld door Fraser Ayres, Andrew Gower, Farzana Dua Elahe, George Georgiou.

A.D. bestaat uit 12 afleveringen en gaat van start rond Pasen 2015.