Eerste trailer voor familiefilm Apenstreken

A-film brengt op 10 juni 2015 de eerste Nederlandse 3D familiefilm in de bioscoopzalen: Apenstreken (Apenstreken met Aap Noot Mies, Apensteken 3D). De Nederlandse film wordt geregisseerd door Johan Nijenhuis en is van de makers van Michiel de Ruyter, Zoop en De Kameleon. In Apenstreken wil het jongetje Wim (Tygo Bussemakers) graag naar school. Wim is een weesjongen die nu hard in een fabriek moet werken van de directrice van het weeshuis (Martine Sandifort). Wim weet echter, met een aap te ontsnappen en komt op het platteland terecht waar hij een doldwaas avontuur tegemoet gaat. Bekijk hieronder de trailer.

Apenstreken

De film Apenstreken

De negenjarige Wim droomt ervan om naar school te gaan. Maar hij woont in het weeshuis. Samen met de andere kinderen van het weeshuis wordt hij uitgebuit en moet hij dagelijks hard werken in de illegale bezemfabriek in de kelder van het weeshuis. De kinderen wachten met smart op de invoering van de Schoolwet die kinderen van zes tot twaalf jaar verplicht om naar school te gaan. Als Wim weet te ontsnappen zorgt Jet ervoor dat hij zich op hun boerderij kan verschuilen. Het is de start van een race tegen de klok vol spannende avonturen, kattenkwaad en nieuwe vriendschappen, waarbij Wim vooral ook uit handen moet zien te blijven van de directrice van het weeshuis.

De film is geregisseerd door Johan Nijenhuis op basis van een scenario door Lars Boom en Maarten Lebens.

De cast bestaat uit namen als Tygo Bussemakers, Mees Smits, Lars Henckens, Kim-Lian van der Meij, Mike Weerts, Martine Sandifort, Sanne Vogel, Guus Dam, Loek Peters, Yvon Jaspers, Alwin Pulinckx, Arjan Ederveen, Wesley van Gaalen, Harrie van Rijthoven, Nick Vosselman.

De film Apenstreken is vanaf 10 juni 2015 te zien in de Nederlandse bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter