Eerste trailer voor Father Stu met Mark Wahlberg

Sony Pictures heeft de eerste officiële trailer vrijgegeven voor de aankomende film Father Stu, met in de hoofdrol Mark Wahlberg als priester. De film is geïnspireerd op ware gebeurtenissen en moet op 15 april 2022 in première gaan.

De trailer belicht het verhaal van pater Stuart Long, een bokser die uiteindelijk lid wordt van het katholieke priesterschap nadat een uittreding hem ertoe heeft aangezet zijn geloof te ontdekken. In de film zal Mark Wahlberg een grote transformatie ondergaan, waarbij de acteur meer dan 20 pond is aangekomen om het personage nauwkeurig te portretteren.

Father Stu trailer

Father Stu is losjes geïnspireerd door het waargebeurde verhaal van een echte bokser die priester werd, Father Stuart Long. Hij wendde zich tot de bokssport als een bevrijding nadat hij opgroeide als een boze jongeman. Nadat zijn carrière niet van de grond kwam, kreeg Long een vreselijk motorongeluk en had hij naar verluidt een uittredingservaring waardoor hij zijn geloof herontdekte en dienst nam in Mount Angel Seminary in Oregon.

Wahlberg zei in een statement (via Deadline):

“Father’s Stu’s journey from troublemaker to clergyman was inspiring to many, including me. Rosey has done an incredible job capturing the essence of who he was and how he affected the people he met. I hope that with this film, we keep his spirit alive and continue his good works.”

Naast Walhberg zijn er rollen voor Oscar-winnaar Mel Gibson en Oscar-genomineerde Jacki Weaver samen met Teresa Ruiz, Cody Fern en Niko Nicotera.

Father Stu wordt geregisseerd en geschreven door Rosalind Ross in haar speelfilmdebuut. Het wordt geproduceerd door Wahlberg en zijn manager Stephen Levinson, met Miky Lee en Colleen Camp als uitvoerende producenten.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter