Eerste trailer voor film Reminiscence met Hugh Jackman & Rebecca Ferguson

Schrijver/regisseur/producer Lisa Joy en Warner Bros. Pictures’ brengen de film Reminiscence uit, met Hugh Jackman, Rebecca Ferguson en Thandie Newton in de hoofdrollen. Bekijk hieronder de eerste trailer.

Reminiscence film

Reminiscence film

Nick Bannister (Jackman) is een geheugendetective. Hij leidt zijn cliënten door het duistere, verleidelijke verleden en geeft ze toegang tot verloren herinneringen. Zijn leven aan de rand van de gezonken kust van Miami verandert voorgoed door Mae (Ferguson), een nieuwe cliënt. Maar in het verleden duiken kan een gevaarlijke obsessie worden. Als Bannister probeert te achterhalen hoe Mae is verdwenen, stuit hij op een een gewelddadig complot dat hem uiteindelijk confronteert met de vraag: Hoe ver ga je voor een geliefde?

Naast de voor een Oscar genomineerde Hugh Jackman (Les Misérables, The Greatest Showman), Rebecca Ferguson (Dune, Mission: Impossible-films) en Thandie Newton (Solo: A Star Wars Story) spelen in de film Cliff Curtis (The Meg, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw), de voor een Oscar genomineerde Marina de Tavira (Roma), Daniel Wu (Into the Badlands, Warcraft), Mojean Aria, Brett Cullen, Natalie Martinez, Angela Sarafyan en Nico Parker.

Voor Joy (Westworld) is Reminiscence de eerste speelfilm die ze regisseert en dat doet ze op basis van het door haar geschreven screenplay. De film wordt geproduceerd door Joy, Jonathan Nolan, Michael De Luca en Aaron Ryder. De uitvoerend producenten zijn Athena Wickham, Elishia Holmes en Scott Lumpkin.

De film Reminiscence is vanaf 26 augustus 2021 in de Nederlandse bioscoop te zien.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter