Eerste trailer voor High Life

A24 heeft de officiële trailer vrijgegeven voor het aankomende sci-fi-drama High Life van regisseur Claire Denis, met in de hoofdrollen Robert Pattinson (Twilight, Good Time), Mia Goth (Suspiria) en Academy Award winnende actrice Juliette Binoche (The English Patient, Certified Copy. Bekijk de volledige trailer hieronder!

High Life

High Life vertelt het verhaal van een groep criminelen aan boord van een ruimteschip dat naar een zwart gat reist. Er is hen verteld dat ze bevrijd zullen worden zodra ze een zwart gat bestuderen, maar ondergaan seksuele experimenten met dank aan de wetenschappers aan boord. De film richt zich op een vader en zijn dochter die worstelen om te overleven in de diepe ruimte waarin ze geïsoleerd leven.

Andere rollen zijn er voor André Benjamin (Jimi: All is by My Side, American Crime), Lars Eidinger (Clouds of Sils Maria, Personal Shopper), Agata Buzek (Redemption, The Reverse), Ewan Mitchell (The Last Kingdom, The Halcyon), Jessie Ross (The Frankenstein Chronicles) en Claire Tran (Valerian and the City of a Thousand Planets, Lucy).

Het scenario is geschreven door Claire Denis, Jean-Pol Fargeau, Geoff Cox en Nick Laird. High Life beleefde vorig jaar zijn wereldpremière op het Toronto International Film Festival 2018.