Eerste trailer voor Netflix serie The Sandman

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de langverwachte adaptatie van The Sandman. Deze kun je hieronder bekijken. De Lord of Dreams is ontboden en gevangen genomen door sterfelijke mensen. Eenmaal bevrijd uit zijn gevangenschap, zal deze eeuwige heerser van Dreams zich realiseren dat zijn problemen nog maar net begonnen zijn. The Sandman is een Netflix-serie gebaseerd op de baanbrekende stripboekenreeks die Neil Gaiman voor DC heeft gemaakt. De uitvoerende producenten zijn Neil Gaiman, Allan Heinberg en David S. Goyer.

The Sandman trailer

De live-action serie wordt geleid door Tom Sturridge (Sweetbitter) als Dream, the Lord of the Dreaming; Gwendoline Christie (Game of Thrones) als Lucifer, de heerser van de hel; Vivienne Acheampong (The Witches) als Lucienne, de hoofdbibliothecaris en vertrouwde bewaker van Dream’s rijk; Boyd Holbrook (Logan) als The Corinthian, een ontsnapte nachtmerrie die alles wil proeven wat de wereld in petto heeft; Charles Dance (Game of Thrones) als Roderick Burgess, een charlatan, afperser en goochelaar; Asim Chaudhry (Black Mirror: Bandersnatch), en Sanjeev Bhaskar (Yesterday) Abel en Cain, het eerste slachtoffer en het eerste roofdier, die bewoners en loyale onderdanen zijn van het Dream Realm.

Andere castleden zijn Kirby Howell-Baptiste, Joely Richardson, David Thewlis, Stephen Fry, Patton Oswalt, Jenna Coleman, Mason Alexander Park, Donna Preston, Razane Jammal, Niamh Walsh, Kyo Ra en Sandra James Young.

Sandman is een 75-delige comicreeks geschreven door de Britse auteur Neil Gaiman en met tekenwerk van verschillende tekenaars verdeeld over de verschillende elkaar volgende verhaallijnen. De eerste 46 delen werden uitgegeven door DC Comics.

De rode draad van Sandman is hoofdpersonage Morpheus, heerser van de droomwereld, die door middel van een occult ritueel gevangen werd en in de eerste verhaallijn na 70 jaar gevangenschap vrijkomt. Morpheus, ook wel Dream, heerst samen met zijn zussen Death, Delirium, Despair, broers Destruction, Destiny en ‘al’-zijdige broer/zus Desire over al wat is binnen de wereld van Sandman. Zij zijn daar echter alleen om de boel draaiende te houden, niet om de wereld hun wil op te leggen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter