Eerste trailer voor Netflix’s To All the Boys: P.S. I Still Love You

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor het vervolg To All the Boys: P.S. I Still Love You (oftewel To All the Boys 2) met hoofdrolspelers Lana Condor (Alita: Battle Angel) en Noah Centineo (The Fosters). Bekijk de trailer hieronder. De film is vanaf 12 februari 2020 te zien op Netflix.

To All the Boys: P.S. I Still Love You

In To All the Boys: P.S. I Still Love You is het een jaar later en Lara Jean (Lana Condor) en Peter (Noah Centineo) doen niet langer alsof ze een koppel zijn. Zij ZIJN een stel. En terwijl Lara Jean met Peter een aantal “eerste keer’s” heeft – haar eerste echte kus, haar eerste echte date, haar eerste Valentijnsdag – merkt ze dat ze meer leunt op Kitty en Margot (Anna Cathcart en Janel Parrish), Chris (Madeleine Arthur) en de onverwachte nieuwe vertrouweling Stormy (Holland Taylor), om haar te helpen omgaan met de complexe emoties die gepaard gaan met dit nieuwe hoofdstuk. Maar wanneer John Ambrose (Jordan Fisher), een andere ontvanger van een van de oude liefdesbrieven van Lara Jean, weer in haar leven komt moet ze meer dan ooit op zichzelf vertrouwen, omdat ze geconfronteerd wordt met haar eerste echte dilemma: kan ze tegelijkertijd van twee jongens houden?

To All the Boys: P.S. I Still Love You is gebaseerd op het tweede boek in Han’s roman serie P.S. I Still Love You. De film is geschreven door Sofia Alvarez, die de originele film schreef, en geregisseerd door Michael Fimognari (The Haunting of Hill House).