Eerste trailer voor Paw Patrol: De Film

PAW Patrol is niets te dol! Paw Patrol: De Film is het eerste avontuur op het witte doek gebaseerd op de populaire tv-serie. Vandaag is de eerste trailer van Paw Patrol: De Film verschenen. Deze kun je hieronder bekijken.

Paw Patrol: De Film trailer

Als hun grootste vijand Humdinger burgemeester wordt van het nabijgelegen Avonturenstad en chaos begint aan te richten, trappen Ryder en de heldhaftige pups een hogere versnelling in om hem te stoppen. Terwijl één pup zijn verleden onder ogen moet komen, krijgt het team hulp van een nieuwe bondgenoot: de slimme teckel Liberty. Gewapend met nieuwe, coole gadgets en uitrusting, gaat de PAW Patrol de strijd aan om inwoners van Avonturenstad te redden.

In de originele versie met de stemmen van Iain Armitage, Marsai Martin, Ron Pardo, Yara Shahidi, Kim Kardashian West, Randall Park, Dax Shepard, Tyler Perry, Jimmy Kimmel en Will Brisbin.

De Nederlandse stemmencast van Paw Patrol: De Film bestaat uit Julia Tan (Liberty), Rayen Panday (Butch), Peter Pannekoek (Ruben) en Monica Geuze (Delores)

De regie is in handen van Cal Brunker op basis van een scenario door Billy Frolick, Cal Brunker & Bob Barlen. De film is gebaseerd op de televisieserie bedacht door Keith Chapman. Jennifer Dodge treed op als producent, met Ronnen Harary, Adam Beder, Peter Schlessel als uitvoerend producenten.

Paw Patrol: De Film draait vanaf 18 augustus a.s. in de bioscoop, in 3D, in de Nederlands en Engels gesproken versie.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter