Eerste trailer voor Scream 5

Paramount Pictures heeft de eerste trailer vrijgegeven voor het langverwachte Scream 5! Deze kun je hieronder bekijken! De film staat gepland om in januari 2022 naar de bioscoop te komen.

Scream 5 trailer

Scream trailer

Scream trailer

Twintig jaar nadat het rustige stadje Woodsboro werd afgeschrikt door een aantal gewelddadige moorden, worden de bewoners opnieuw geteisterd door een moordenaar, die zich achter het Ghostface masker schuilt met een groep tieners als doelwit.

Neve CampbellDavid Arquette en Courtney Cox keren allen terug voor dit vijfde deel. Daarnaast zijn er ook rollen voor Dylan Minnette, Melissa Barrera, Kyle Gallner, Mason Gooding, Mikey Madison, Jenna Ortega, Jack Quaid, Marley Shelton, Jasmin Savoy Brown en Sonia Ammar.

Producers van de film zijn James Vanderbilt (Zodiac) die ook samen met Guy Busick (Ready or Not) aan het scenario werkte, evenals William Sherak en Paul Neinstein. Scream 5 verschijnt volgens planning op 14 januari 2022 in de bioscoop.

De Scream films

Het is alweer bijna negen jaar geleden dat we de moordlustige Ghostface aan het werk zagen in Scream. Er verscheen in de tussentijd wel een Scream serie, met twee seizoenen op MTV en een derde seizoen op VH1, maar dit project stond los van de verhaallijnen uit de eerdere films.

De eerste Scream film werd uitgebracht in 1996 en was direct een verrassing. Het hielp namelijk het horrorgenre weer nieuw leven in te blazen. De film werd daarnaast de meest winstgevende slasher aller tijden, totdat deze onttroond werd door de reboot van Halloween uit 2018. Het succes van de eerste film zorgde voor een franchise met maar liefst drie vervolgfilms, waarvan de eerste vrijwel even succesvol bleek. De laatste twee deden het echter minder aan de box office. Ook kregen ze gemengde beoordelingen. Toch wisten de vier Scream films bij elkaar een ruime $600 miljoen op te brengen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter