Eerste trailer voor Shazam! Fury of the Gods

Tijdens het San Diego Comic-Con-panel van DC verscheen de Shazam Fury of the Gods trailer. Het vervolg op de superhelden komt later dit jaar uit op 21 december 2022. Check de Shazam! Fury of the Gods trailer hieronder. Deze geeft ons een eerste blik op de Shazam-familie onder leiding van Zachary Levi‘s titulaire held in hun nieuwe opgewaardeerde pakken, die een meer gedefinieerde en volwassen uitstraling hebben dan hun kostuums uit de eerste film.

 Shazam Fury of the Gods trailer

Shazam! Fury of the Gods ziet de terugkeer van Asher Angel en Zachary Levi in hun respectievelijke rollen als Billy Batson en Shazam. Ze worden vergezeld door de meeste hoofdcast van de eerste film, waaronder Jack Dylan Grazer en Adam Brody als Freddy; Faithe Herman en Meagan Good als Darla; Ian Chen en Ross Bulter als Eugene; Grace Fulton als Maria; Jovan Arman en D.J. Cotrona als Pedro; Marta Milans en Cooper Andrews.

Na het verslaan van Sivana en de zeven hoofdzonden in de film uit 2019, zal de familie Shazam het in het vervolg opnemen tegen veel gevaarlijkere bedreigingen, met de introducties van de dochters van Atlas, Hespera en Kalypso, die zullen worden gespeeld door Oscar winnaar Helen Mirren en actrice Lucy Liu. West Side Story-ster Rachel Zegler is ook gecast voor een niet nader genoemde hoofdrol.

Shazam! Fury of the Gods wordt wederom geregisseerd door David F.Sandberg (Annabelle: Creation) op basis van een scenario geschreven door de terugkerende schrijver Henry Gayden. Het wordt geproduceerd door Peter Safran.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter