Eerste trailer voor She Said met Carey Mulligan en Zoe Kazan

Bekijk hieronder de eerste trailer van She Said, gebaseerd op de New York Times bestseller She Said: Breaking the Sexual Harassment Story That Helped Ignite a Movement.

She Said met Carey Mulligan en Zoe Kazan

She Said trailer

De twee keer voor een Oscar® genomineerde Carey Mulligan (Promising Young Woman, An Education) en Zoe Kazan (miniserie The Plot Against America, The Big Sick) spelen Megan Twohey en Jodi Kantor, de twee journalisten van de New York Times die samen een van de belangrijkste verhalen van een generatie publiceerden. Een verhaal dat mede verantwoordelijk was voor de #MeToo-beweging, dat een decennialange stilte doorbrak over seksueel misbruik in Hollywood en de Amerikaanse cultuur voorgoed veranderd heeft.

She Said, geproduceerd door de met een Oscar onderscheiden producenten van 12 Years a Slave, Moonlight, Minari, Selma en The Big Short en de voor een Oscar genomineerde producent van Zero Dark Thirty en American Hustle, is gebaseerd op de New York Times bestseller She Said: Breaking the Sexual Harassment Story That Helped Ignite a Movement.

De film is geregisseerd door Emmy-winnaar Maria Schrader (miniserie Unorthodox) naar een scenario van Oscar-winnaar Rebecca Lenkiewicz (Ida).

De film wordt geproduceerd door Oscar-winnaars Brad Pitt, Dede Gardner en Jeremy Kleiner namens Plan B Entertainment en de uitvoerend producenten zijn de voor een Oscar genomineerde Megan Ellison en Sue Naegle namens Annapurna Pictures.

She Said draait vanaf 24 november 2022 exclusief in de bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter