Eerste trailer voor Suits spin-off Pearson

USA Network heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de aankomende Suits spin-off serie Pearson met in de hoofdrol Gina Torres als Jessica Pearson. De video biedt een blik op Jessica’s nieuwe leven in Chicago en de moeilijkheden die gepaard gaan met haar nieuwe baan. Bekijk de video hieronder!

De spin-off-serie zal zich richten op advocaat Jessica Pearson (Torres), terwijl ze zich aanpast aan de vuile wereld van de politiek in Chicago. De cast bevat verder namen als Morgan Spector (Homeland) als burgemeester Bobby Golec, Simon Kassianides (Agents of S.H.I.E.L.D.S.), Bethany Joy Lenz (One Tree Hill) als Keri Allen, Chantel Riley (Wynnona Earp) als Angela, Isabel Arraiza (The Oath) als Yoli en Eli Goree (Ballers) als Derrick.

Pearson is uitvoerend geproduceerd en geschreven door Suits maker en uitvoerend producent Aaron Korsh met Universal Cable Productions (UCP) die de show produceert. Daniel Arkin is uitvoerend producent en showrunner zijn. Doug Liman, David Bartis en Gene Klein van Hypnotic (Suits) en Torres zijn ook uitvoerend producten.

De laatste acht afleveringen van het achtste seizoen van Suits worden op 28 maart uitgezonden.