Eerste trailer voor The Flash film

Gedurende DC FanDome is eindelijk een trailer vrijgegeven voor The Flash. Deze kun je hieronder bekijken.

The Flash trailer

In The Flash film keert Ezra Miller terug naar zijn rol als Scarlet Speedster/Barry Allen van DCEU. Deze speelde hij voor het eerst in Batman v Superman: Dawn of Justice, Justice League en Zack Snyder’s Justice League. Hij maakte ook een verrassende verschijning in 2019 tijdens het crossover-evenement Crisis on Infinite Earths van The CW.

Andere rollen zijn er voor Kiersey Clemons als Iris West, Maribel Verdú als Nora Allen en Sasha Calle als Supergirl. Ron Livingston is ook gecast om Billy Crudup te vervangen als Henry Allen. Er is bevestigd dat Michael Keaton en Ben Affleck hun respectievelijke versies van Bruce Wayne/Batman voor de film opnieuw zullen opnemen.

De film is geregisseerd door Andy Muschietti op basis van een scenario door Christina Hodson.

De DC Extended Universe solo The Flash film is nu bijna vijf jaar in de maak en heeft een aantal schrijvers en regisseurs zien komen en gaan. The Flash zal op 1 juli 2022 in de bioscoop verschijnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter