Eerste trailer voor The Fugitive reboot met Kiefer Sutherland en Boyd Holbrook

Quibi heeft de trailer vrijgegeven  voor de serie adaptatie van de actiethriller The Fugitive met Emmy en Golden Globe-winnaar Kiefer Sutherland en Boyd Holbrook (Logan, Predator) in de hoofdrol. De trailer kun je hieronder bekijken.

Sutherland speelt de rol van rechercheur Clay Bryce, terwijl Holbrook de rol van Mike Ferro op zich neemt.

In The Fugitive reboot, wanneer een bom afgaat in de metro van Los Angeles, wil Mike Ferro alleen maar zorgen dat zijn vrouw Allison en zijn 10-jarige dochter Pearl veilig zijn. Maar het gebrekkige bewijs ter plaatse en de “tweet-now, confirm-later”-journalistiek schetsen een nachtmerrieachtig beeld: het ziet er naar uit dat Mike verantwoordelijk was voor de gruwelijke daad. Ten onrechte – en zeer publiekelijk – beschuldigd, moet Mike zijn onschuld bewijzen door de echte dader bloot te leggen, voordat de legendarische agent die het onderzoek leidt hem kan arresteren.

De serie is gemaakt door Nick Santora met Stephen Hopkins als regisseur en uitvoerend producent. De film The Fugitive uit 1993 met in de hoofdrol Harrison Ford was gebaseerd op de gelijknamige tv-series uit de jaren 60 van Roy Huggins.

Quibi, wat staat voor ‘Quick Bites’, staat gepland voor lancering op 6 april 2020. Het heeft een aantal projecten die momenteel in ontwikkeling zijn.