Eerste trailer voor The God Committee

Vertical Entertainment heeft de officiële trailer vrijgegeven voor hun aankomende dramafilm genaamd The God Committee, met in de hoofdrollen Golden Globe-winnaar Kelsey Grammer, Emmy-genomineerde Julia Stiles en Colman Domingo. De trailer kun je hieronder bekijken. Het toont een groep artsen die tegen de klok racen om de uiteindelijke beslissing te nemen over welke patiënten de noodzakelijke orgaantransplantaties zullen krijgen van een onverwachte donor. De film gaat op 20 juni in wereldpremière op het Tribeca Film Festival 2021, gevolgd door een bioscooprelease op 2 juli.

The God Committee trailer

Een ziekenhuis in New York ontvangt een donorhart. Het bestuur, bestaande uit artsen en bureaucraten, staat voor een moeilijke beslissing wanneer zij moet uitmaken welke patiënt als eerste het recht krijgt op het orgaan. Ze moeten kiezen tussen drie personen.

The God Committee wordt geleid door Kelsey Grammer (Frasier) en Julia Stiles (10 Things I Hate About You), samen met Colman Domingo (Ma Rainey’s Black Bottom), Janeane Garofalo (Wet Hot American Summer) en Dan Hedaya (The First Wifes Club).

The Gold Committee is geschreven en geregisseerd door Austin Stark (The Runner). Producenten zijn Stark, Molly Conners, Amanda Bowers, Jonathan Rubenstein, Ari Pinchot, Jane Oster, Vincent Morano, Benji Kohn en Bingo Gubelman.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter