Eerste trailer voor The Kid Who Would be King

20th Century Fox heeft de eerste trailer vrijgegeven voor het aankomende fantasy avontuur The Kid Who Would be King met in de hoofdrollen Louis SerkisPatrick Stewart en Rebecca Ferguson. De trailer is hieronder te bekijken.

The Kid Who Would be King

The Kid Who Would be King vertelt het verhaal van Alex, een twaalf jaar oude Britse schooljongen wiens dagelijkse problemen worden overschaduwd door zijn ontdekking van het mythische zwaard Excalibur. Nu, met het krachtigste zwaard in de geschiedenis in handen, begint een episch avontuur als Alex en zijn vrienden een middeleeuwse schurk Morgana moeten verslaan.

Louis Serkis (Alice Through the Looking Glass) speelt de hoofdrol van Alex. Nieuwkomer Dean Chaumoo zien we in de rol van zijn beste vriend Bedders en Tom Taylor (The Dark Tower) & Rhianna Doris (Secret Life of Boys) spelen de rollen van Lance en Kaye.

Angus Imrie (Kingdom) speelt een jonge versie van de tovenaar Merlin en Patrick Stewart (Logan) zien we als de oudere versie. Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Fallout) neemt de rol op zich van Morgana.

De film is gebaseerd op een scenario door schrijver/regisseur Joe Cornish (Attack the Block). The Kid Who Would be King draait vanaf maart 2019 in de bioscoop.