Eerste trailer voor Ticket To Paradise met George Clooney en Julia Roberts

Universal Pictures heeft de trailer vrijgegeven voor de romantische komedie Ticket To Paradise met George Clooney en Julia Roberts in de hoofdrol. Bekijk de trailer hieronder.

Ticket to Paradise

Ticket To Paradise

Oscar®-winnaars George Clooney en Julia Roberts zijn weer samen te zien op het witte doek als exen die een gezamenlijke missie hebben: hun smoorverliefde dochter ervan weerhouden dezelfde fout te maken als zij ooit maakten. Ticket To Paradise van Working Title, Smokehouse Pictures en Red Om Films is een romantische komedie over tweede kansen die verrassend kunnen uitpakken.

De hoofdrollen worden gespeeld door George ClooneyJulia Roberts, Billie Lourd, Kaitlyn Dever, Lucas Bravo.

Ol Parker (Mamma Mia! Here We Go Again, schrijver van de Best Exotic Marigold Hotel-films) heeft de film geregisseerd naar het script dat hij samen met Daniel Pipski schreef.

Ticket To Paradise is geproduceerd door Tim Bevan (Darkest Hour, The Danish Girl) en Eric Fellner (The Theory of Everything, Les Misérables) voor Working Title, door Sarah Harvey (The Best Exotic Marigold Hotel, co-producent In Bruges), Deborah Balderstone (Palm Beach, Gone), George Clooney en Oscar®-winnaar Grant Heslov (Argo, The Midnight Sky) voor Smokehouse Pictures en door Julia Roberts, Lisa Roberts Gillan en Marisa Yeres Gill (beiden co-uitvoerend producent van de serie Homecoming) voor Red Om Films.

Ticket To Paradise is gefilmd op locatie in Queensland, Australië, met steun van de Australische overheid en van Screen Queensland’s Production Attraction Strategy.

Ticket To Paradise draait vanaf 29 september 2022 in Nederland in de bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter