Eerste Wonder Woman 2 teaser bevestigt jaren 80 setting

DC Entertainment Chief Creative Officer (en DC Films co-chairman) Geoff Johns heeft een eerste teaser vrijgegeven voor het aankomende Wonder Woman 2, een logo kaart waarop simpelweg “WW84” staat. Deze kun je hieronder bekijken.

Het gerucht gaat al lang dat de film zich in de jaren tachtig tijdens de Koude Oorlog zal afspelen maar nu weten we dat het specifiek in 1984 zal zijn. Het valt nog te bezien of de titel van de film ook naar het jaar zal verwijzen.

Wonder Woman 2

Regisseur Patty Jenkins verschijnt wederom achter de camera voor Wonder Woman 2 en is co-auteur van het scenario, samen met Dave Callaham (The Expendables, Godzilla) en Johns. Gal Gadot speelde de titelrol in Wonder Woman van afgelopen zomer en zal terugkeren als de prinses van Themyscira. Daarnaast zijn er rollen voor Pedro Pascal (Game of Thrones, Narcos) en Kristen Wiig.

In de eerste Wonder Woman film waren er ook rollen voor Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis, Connie Nielsen, Elena Anaya, Ewen Bremner, Lucy Davis, Lisa Loven Kongsli, Saïd Taghmaoui en Eugene Brave Rock.

Wonder Woman 2 draait vanaf 1 november 2019 in de bioscoop.