Egyptische serie Finding Ola vanaf 3 februari op Netflix

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de komische dramaserie Finding Ola. In de trailer van de Egyptische serie krijgen we een voorproefje van het roerige leven van Ola Abdel Sabour, dat na een plotselinge gebeurtenis ingrijpend verandert. Ze gaat op zelfontdekkingsreis en moet de uitdagingen van een nieuwe realiteit overwinnen. De reeks is beïnvloed door de hoofdpersonen uit de populaire tv-serie Ayza Atgawez (I Want to Get Married) uit 2010 die werd geschreven door Abd El Aal. Bekijk hieronder de trailer.

Finding Ola

Na een ingrijpende verandering in Ola’s leven, besluit ze zich te richten op zelfontplooiing. Tegelijkertijd probeert Ola, moeder van twee, de boel draaiende te houden thuis. En dat is niet altijd even makkelijk.

De hoofdrol van Ola wordt gespeeld door Hend Sabry, de Tunesische actrice die geboren werd in Caïro. Sabry speelde al eerder de rol van Ola in Ayza Atgawez (I Want to get Married), dat in 2010 van start ging op de Arabische televisie.  Andere rollen zijn er voor Sawsan Badr, Hany Adel, Nada Mousa, Mahmoud El Leithy, Dalia Shawky, Latifa Fahmy, Aisel Ramzy, Omar Sherif, Yasmina El-Abd.

De serie wordt geregisseerd door Hadi El Bagoury, waarbij Sabry voor het eerst ook als uitvoerend producent optreedt via haar bedrijf SALAM PROD., in samenwerking met partner-pro en uitvoerend producent Amin El Masri. Finding Ola is geschreven door Maha El Wazir en Ghada Abd El Aal.

Finding Ola verschijnt 3 februari 2022 op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter