Elementary seizoen 7 vanaf 3 maart op SBS9

Elementary seizoen 7 zal vanaf 3 maart 2022 te zien op SBS9. Het gaat hier om het laatste seizoen van de serie. In het laatste seizoen van Elementary zullen Holmes (Jonny Lee Miller) en Watson (Lucy Liu) terug gaan naar waar Sherlock’s legende begon: Londen.

Elementary seizoen 7

Zou de legendarische Sherlock Holmes het verlies van zijn unieke deductieve vaardigheden wel aankunnen? In het zesde seizoen van Elementary moet de befaamde detective Sherlock (Jonny Lee Miller) de proef op de som nemen na de vernietigende diagnose van postcommotioneel syndroom, een stoornis met fysische en cognitieve symptomen zoals… geheugenverlies. Zijn carrière, roeping en nuchterheid staan allemaal op de helling en hij moet meer dan ooit een beroep doen op zijn standvastige partner Dr. Joan Watson (Lucy Liu). Samen blijven ze de meest verbijsterende misdaden en raadselachtige zaken van de NYPD ontrafelen.

In het laatste seizoen van Elementary zullen Holmes (Jonny Lee Miller) en Watson (Lucy Liu) terug gaan naar waar Sherlock’s legende begon: Londen. Nadat hij schuld bekende voor een misdaad waar hij onschuldig voor was, om Watson te beschermen, verhuist Sherlock terug naar Engeland om onder zijn gevangenisstraf uit te komen. De loyale Dr. Joan Watson komt achter hem aan, en voor ze het weten komen er meer fascinerende zaken en sluwe schurken op hun pad. Ook oude rivalen laten hen niet met rust. In New York voelen Commandant Thomas Gregson (Aidan Quinn) en Detective Marcus Bell (Jon Michael Hill) het gemis van het duo, maar voor ze het weten brengen ongewone misdaden hen weer samen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Aidan Quinn, Jon Michael Hill, Jordan Gelber, Rob Bartlett, Rachael Holmes, James Frain, Tim Guinee.

De serie is gebaseerd op de klassiekere reeks over Sherlock Holmes van Sir Arthur Conan Doyle. Robert Doherty bewerkte het tot een tv-serie.

Elementary is een misdaadserie die op 27 september 2012 in première ging bij CBS. Op 17 december 2018 werd aangekondigd dat de serie na het zevende seizoen zou eindigen. Het zevende en laatste seizoen ging in première op 23 mei 2019 en eindigde op 15 augustus 2019.

Elementary seizoen 7 zal vanaf 3 maart om 20:30 uur te zien zijn op SBS9.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter