Emilia Clarke rol in Marvel’s Secret Invasion!

Variety meldt dat Game of Thrones-actrice Emilia Clarke een rol krijgt in het MCU middels de Disney+ serie Secret Invasion! Haar rol wordt verborgen gehouden. Dit zal niet de eerste grote franchiserol van Clarke zijn buiten Thrones, omdat ze al met Disney heeft gewerkt aan Solo: A Star Wars Story uit 2018 en Sarah Connor speelde in Terminator Genisys.

In de serie zal Samuel L.Jackson (The Hateful Eight) zijn rol van voormalig S.H.I.E.L.D. directeur Nick Fury opnieuw spelen naast Ben Mendelsohn (The Outsider) als Talos, pseudo-leider van de Skrulls. Mendelsohn herhaalt zijn rol na Captain Marvel en Spider-Man: Far From Home‘s post-credit scène, waarin werd onthuld dat hij de hele film deed of hij Fury was. Olivia Colman (The Crown) zal ook deel uitmaken van de cast, maar wie ze precies zal spelen is nog onbekend. Kingsley Ben-Adir zal de hoofdschurk van de serie spelen.

Emilia Clarke in Secret Invasion!

Voor het eerst gepubliceerd in juni 2008 en verspreid over acht nummers is Secret Invasion! geschreven door Brian Michael Bendis, getekend door Leinil Francis Yu, geïnkt door Mark Morales en ingekleurd door Laura Martin. De reeks gaat over een subversieve, langdurige invasie van de aarde door de Skrulls, een groep buitenaardse shapeshifters die in het geheim vele superhelden in het Marvel-universum hebben vervangen door bedriegers.

Terwijl ze aanvankelijk als schurken verschenen in de door Brie Larson geleide Captain Marvel, kregen de Skrulls een veel sympathiekere weergave in de film terwijl ze feitelijk door de melkweg renden om een ​​nieuw thuis te vinden om te ontsnappen aan de Kree. Na hun succesvolle samenwerking en het verbannen van de Kree van de aarde, gingen de Skrulls op zoek naar een nieuwe thuisplaneet, maar er werd later onthuld in Spider-Man: Far From Home dat Talos en zijn vrouw Soren van plaats hadden geruild met Fury en Maria Hill.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter