Emma Mackey als Emily Brontë in trailer voor de film Emily

De officiële trailer van de biografische drama film Emily is uitgebracht, met in de hoofdrol Emma Mackey (Sex Education). De film gaat dit jaar in wereldpremière op het Toronto International Film Festival, gevolgd door zijn bioscoopdebuut in het Verenigd Koninkrijk op 14 oktober. De film heeft momenteel nog geen releasedatum in de VS, maar zal worden gedistribueerd door Bleecker Street.

De Emily film trailer, die je hieronder kunt bekijken, biedt ons een voorproefje van Mackey terwijl ze Emily Brontë speelt, een van de meest gevierde auteurs ter wereld die vooral bekend is vanwege het schrijven van de klassieke roman Wuthering Heights.

Emily film trailer

Emily film trailer

De film vertelt het ingebeelde leven van een van ‘s werelds beroemdste auteurs, Emily Brontë. Het gaat over Emily, een rebel en buitenbeentje die haar stem vindt en de literaire klassieker Wuthering Heights schrijft. De film onderzoekt de relaties die haar inspireerden – haar rauwe, gepassioneerde zusterschap met Charlotte en Anne; haar eerste pijnlijke, verboden liefde voor Weightman, en haar zorg voor haar non-conformistische broer die ze verafgoodt.

Emily is geschreven en geregisseerd door Golden Globe-winnende actrice Frances O’Connor (Blessed) in haar speelfilmdebuut.

Emily heeft hoofdrollen voor Emma Mackey (Sex Education), Alexandra Dowling (The Musketeers), Oliver Jackson-Cohen (The Haunting of Hill House), Amelia Gething (The Spanish Princess), Fionn Whitehead (The Duke), Adrian Dunbar (Line of Duty) en Gemma Jones (Gentleman Jack).

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter