Emma Watson hoofdrol in de Black Widow film?

Marvel Studios is op zoek naar castleden die naast Scarlett Johansson te zien zal zijn in Black Widow. Naar verluidt is Emma Watson koploper voor de andere vrouwelijke hoofdrol in de film. Natasha Romanoff is een personage waarvan velen fans meer willen zien in het Marvel Cinematic Universe. Sinds Johansson debuteerde in Iron Man 2 heeft ze verschillende ondersteunende rollen gehad en zal ze binnenkort te zien zijn in Avengers: Endgame. Hierna is Marvel eindelijk klaar om haar een solofilm te geven.

De film werd vorig jaar eindelijk een prioriteit voor de studio toen Jac Schaeffer werd ingehuurd om het script te schrijven. Marvel startte een uitgebreide zoektocht voor de regisseur van Black Widow, voordat Cate Shortland als de keuze genoemd werd.

Dankzij een nieuw bericht van That Hashtag Show is de keuze voor een van de belangrijkste nieuwe rollen in Black Widow mogelijk onthuld. Volgens hun bronnen is Emma Watson de voorloper om de rol te krijgen die eerder werd omschreven als een ‘kick ass female Bond’. Watson is het best bekend voor haar rol als Hermione in de Harry Potter-franchise, maar speelde ook onlangs in de live-action Beauty and the Beast remake van Disney.

Watson is echter niet de enige actrice die op het lijstje staat. THS kent niet alle namen voor de rol, maar hebben wel gedeeld dat Alice Englert (Ratched), Dar Zuzovsky (Hostages) en Florence Pugh (Fighting With My Family) ook in overweging worden genomen. De eerste twee hebben al auditie gedaan voor de film en zouden een sterke indruk hebben achtergelaten. Aangezien de opnames deze zomer beginnen, zal het hopelijk niet al te lang duren voordat beslissingen over de cast bekend worden gemaakt.