Emmy Rossum transformeert tot billboard queen in eerste teaser Angelyne

Emmy Rossum verandert tot de iconische billboard queen van Los Angeles in de eerste teaser trailer voor de serie Angelyne, die op NBCUniversal’s Peacock zal verschijnen. Bekijk de trailer hieronder. De voormalige Shameless actrice ziet er onherkenbaar uit in Angelyne’s kenmerkende torenhoge blonde haar en laag uitgesneden top. Naast Rossum zijn er rollen voor Jefferson Hall, Brian Carpenter, Lukas Gage en Martin Freeman.

Angelyne maakte naam in Hollywood voor het suggestief modelleren in een reeks reclameborden met alleen haar naam en foto vanaf de jaren tachtig. Angelyne is zelfs voor Hollywood begrippen een fenomeen.

Rossum produceert via haar Composition 8-productiebedrijf samen met haar man Sam Esmail, via Esmail Corp. Esmail’s manager, Chad Hamilton van Anonymous Content, produceert ook samen met The Hollywood Reporter, Allison Miller en Lucy Tcherniak. Baum zal de serie consulteren.

Peacock, het aanstaande streaming-platform van Comcast, zal naar verwachting op 15 juli voor het grote publiek worden gelanceerd. Angelyne is een van de 15 originele series die in ontwikkeling is voor de dienst. De gelimiteerde serie heeft nog geen releasedatum.