Encanto-lied We Don’t Talk About Bruno stoot Let It Go van de troon

De gloednieuwe Disney-film Encanto bereikt met het nummer “We Don’t Talk About Bruno” een hit notatie. Het nummer is namelijk het hoogst genoteerde liedje van een Disney-tekenfilm in 26 jaar en stoot daarmee “Let It Go” uit Frozen van de troon.

Het nummer is een ensemblenummer geschreven door Lin-Manuel Miranda, uitgevoerd door de stemmencast van de film, voornamelijk Carolina Gaitán, Mauro Castillo, Adassa, Rhenzy Feliz, Diane Guerrero en Stephanie Beatriz. “We Don’t Talk About Bruno” staat bij ons op nummer 2 in de lijst van de meest bekeken YouTube video’s, in de Verenigde Staten staat het op nummer 2 in de Billboard top 100, in het VK zelfs op 1.

Luister “We Don’t Talk About Bruno” hieronder. In het Nederlands vertaald het Encanto lied naar Geen woord over Bruno. Ook deze kun je hieronder beluisteren. De Nederlandse stemmencast bestaat uit o.a. Vajèn van den Bosch, Maria Hengst, Nandi van Beurden, Jip Bartels.

We Don’t Talk About Bruno

Encanto vertelt het verhaal van een buitengewone familie, de Madrigals, die verborgen wonen in de bergen van Colombia, in een magisch huis, in een levendige stad, op een wonderbaarlijke, charmante plek genaamd Encanto. De magie van de Encanto heeft elk kind in het gezin gezegend met een uniek geschenk van superkracht tot de kracht om te genezen – elk kind behalve één, Mirabel. Maar wanneer ze ontdekt dat de magie rond de Encanto in gevaar is, besluit Mirabel dat zij, de enige gewone Madrigals, misschien wel de laatste hoop van haar familie is.

De stemmencast bestaat uit namen als Stephanie Beatriz, María Cecilia Botero, Wilmer Valderrama, Adassa, Diane Guerrero, Mauro Castillo, Angie Cepeda, Jessica Darrow, Rhenzy Feliz en Carolina Gaitan.

De film bevat geheel nieuwe nummers van Emmy-, Grammy- en Tony Award-winnaar Lin-Manuel Miranda (Hamilton, Viana, In the Heights).

Encanto is geregisseerd door Byron HowardJared Bush en Charise Castro Smith. Het scenario werd geschreven door Bush en Castro Smith.

Encanto is sinds 24 december 2021 te zien op Disney Plus Nederland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter