Enchanted vanaf 12 november op Disney Plus Nederland

Sinds de lancering van Disney Plus in Nederland, vragen fans zich af wanneer Enchanted beschikbaar zal zijn om te streamen. Nu lijkt daar een antwoord op te komen! Enchanted zal namelijk vanaf 12 november (Disney Plus Day) op Disney Plus Nederland te zien zijn. Dit meldt GoStreaming.

De film, uitgebracht in 2007, volgt een geanimeerd meisje genaamd Giselle (Amy Adams), die in het koninkrijk Andalasië woont. Ze verlooft zich met prins Edward (James Marsden). Op haar trouwdag stuurt een heks (Susan Sarandon) haar echter naar de live-action wereld van New York City. Daar ontmoet ze een advocaat genaamd Robert Phillip (Patrick Dempsey), bij wie de vonken overslaan, waardoor Giselle alles in twijfel trekt.

Disney heeft eerder aangekondigd dat er een Enchanted vervolg zal komen, genaamd Disenchanted. De film is geregisseerd en mede geschreven door Adam Shankman. Amy Adams, Patrick Dempsey, James Marsden en Idina Menzel zullen wederom hun rollen uit de eerste film spelen. Disenchanted staat gepland om ergens in 2022 op Disney Plus te verschijnen.

Enchanted op Disney Plus Nederland

Een mooie prinses (Amy Adams) wordt door een boze koningin (Susan Sarandon) verbannen uit haar magische, muzikale en getekende land en komt terecht in de grimmige realiteit van het hedendaagse Manhattan. Geschokt door deze vreemde en nieuwe omgeving zwerft Giselle rond in de chaotische wereld waar zeker niet iedereen “lang en gelukkig leeft”. Ze kan wel wat magie in haar leven gebruiken. Als Giselle verliefd wordt op de charmante maar stuntelende echtscheidingsadvocaat (Patrick Dempsey) die haar te hulp schiet, staat ze voor een flink probleem. Ze is thuis immers al beloofd aan de perfecte sprookjesprins (James Marsden) en ze vraagt zich af of de romantiek uit het sprookjesboek ook in de echte wereld kan overleven.

De animatie/live-action hybride film had een wereldwijde opbrengst van $340.5 miljoen. Kevin Lima regisseerde de film op basis van een scenario van Bill Kelly.

Hoofdrollen zijn er voor Amy Adams, Patrick Dempsey, James Marsden, Timothy Spall, Idina Menzel, Rachel Covey en Susan Sarandon.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter