Er komt een Doom Patrol seizoen 4

Er komt een Doom Patrol seizoen 4. Dit is zojuist aangekondigd tijdens de DC FanDome, een online evenement omtrent DC Comics. 

Waar het verhaal van het aankomende Doom Patrol over gaat is nog niet bekend, gezien het derde seizoen momenteel nog via HBO Max uitgezonden wordt. De kans is echter groot dat de personages die seizoen 3 overleven weer terug zullen komen.

Doom Patrol seizoen 4

Seizoen drie begint op het hoogtepunt van Dorothy’s confrontatie met de Candlemaker die leidt tot een verwoestend verlies. De Doom Patrol bevindt zich op een moeilijk kruispunt en elk lid worstelt om onder ogen te zien wie ze zijn en wie ze willen zijn. En de zaken worden een stuk ingewikkelder als Madame Rouge arriveert in een tijdmachine met een heel specifieke missie, als ze het zich maar kon herinneren.

Doom Patrol heeft hoofdrollen voor Joivan Wade als Victor Stone / Cyborg, Brendan Fraser als Robotman, Matt Bomer als Negative Man, Timothy Dalton als Niles Caulder / The Chief, April Bowlby als Elasti-Woman, Diane Guerrero als Crazy Jane en Alan Tudyk als Mr. Nobody.

Het nieuwe seizoen bevat ook de introducties van Michelle Gomez als Madame Rouge en Sisterhood of Dada, wiens leden worden gespeeld door Micah Joe Parker, Wynn Everett, Miles Mussenden, Anita Kalathara en Gina Hiraizumi.

De Doom Patrol personages verschenen eerder in de vijfde aflevering van Greg Berlanti’s DC Universe Titans. De serie wordt geschreven door Jeremy Carver van Supernatural en wordt uitvoerend geproduceerd door Berlanti, Geoff Johns, Jeremy Carver en Sarah Schechter.

HBO Max

Streamingdienst HBO Max is momenteel nog niet in Nederland beschikbaar, maar volgend jaar zal dat anders zijn. Lees hier meer over deze aankomende service.

Ook Titans, een andere DC serie krijgt een vierde seizoen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter